Home
Organisatie
Nieuws
Terugblik
ReŁnie2017
Scheepstypen
Sponsering/
Donateurs
SSRP
Contact


J2-DC
 
© 2018 J2-DC

Relaties: Donateurs en Sponsors

Iedereen die financieel wil steunen mag dat ...

FinanciŽle bijdragen, donateurs, sponsoring, kortom: geld

Uiteraard kunnen we bij het organiseren van een reŁnie altijd wel een extra bijdrage gebruiken. Daarom doen wij een beroep op u om bij te dragen, als donateur, als incidenteel sponsor, als sponsor van een programma onderdeel, e.d.
Meld u aan als donateur! Of weet u een bedrijf dat we kunnen benaderen voor sponsoring? Laat het ons weten. Bankrekeningnummer:
NL36 RABO 0370 6661 86 t.n.v. Comitť Regionale ReŁnie te Heeg.

In een zoektocht naar mogelijkheden om de directe betrokkenheid van een grotere groep mensen bij de Friese Ronde Jachten, Schouwen en Staverse jollen uit te breiden en deze groep ook meer te informeren, is het idee geboren om het donateurschap in het leven te roepen. Iedereen die donateur wil worden kan dat en krijgt daarvoor een leuk pakketje aan faciliteiten.

U wordt opgenomen in de mailing, krijgt een apart donateurs infobulletin, krijgt het programmaboekje van de reŁnie een week voor aanvang thuis en ontvangt een kortingsbon op de rondvaarten tijdens de reŁnie met de salonboten van Piet Hettinga.

Uiteraard maken de toekomstige donateurs het ook mogelijk om de reŁnie verder uit te bouwen. Naast de eigenaren van een Fries schip hopen wij de vaste bemanning en de oud eigenaren van onze schepen te bereiken met dit initiatief.

U bent al donateur voor € 25,= per jaar, mag natuurlijk ook meer zijn!
 


Hoofdsponsoren Friese ReŁnie


 

www.zeilmakerijmolenaar.nl
Van der Post = Eerdmans: De platbodemverzekeraar van Nederland

info@postverzekert.nlnaar boven